Tutorial Print Screen !
Pagina 1 din 1
Tutorial Print Screen !
Acest tutorial se adreseaza celor care nu stiu sa faca un Print Screen
________________________________________________________________________________________
Sa incepem
Pasul 1: Cautam butonul Print Screen SysRq (deasupra butonului "INSERT")
________________________________________________________________________________________
Pasul 2: Alegem ce vrem sa PRINTAM
Apasam "Butonu"
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] (eu am ales forumu)
_________________________________________________________________________________________
Pasul 3: Intram in PAINT
_________________________________________________________________________________________
Pasul 4: Cautam EDIT selectam PASTE Ex: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si va aparea imaginea pe care ati "Printato" Ex: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pasul 5: Akm cautam butonu "FILE" si selectam "SAVE AS" | Ex: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Punem numele la poza in prima casuta |Ex: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Alegem formatul (recomandat ar fi .TIF)|
Iar sus alegem unde vrem sa salvam|
_______________________________________________________________________________________
Asta a fost tot
Acest tutorial este facut 100% de mine
Daca va deranjeaza reclama...puteti sterge pozele!
Nu am timp sa fac alte poze!
Sa incepem
Pasul 1: Cautam butonul Print Screen SysRq (deasupra butonului "INSERT")
Pasul 2: Alegem ce vrem sa PRINTAM
Apasam "Butonu"
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] (eu am ales forumu)
Pasul 3: Intram in PAINT
Pasul 4: Cautam EDIT selectam PASTE Ex: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si va aparea imaginea pe care ati "Printato" Ex: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pasul 5: Akm cautam butonu "FILE" si selectam "SAVE AS" | Ex: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Punem numele la poza in prima casuta |Ex: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Alegem formatul (recomandat ar fi .TIF)|
Iar sus alegem unde vrem sa salvam|
_______________________________________________________________________________________
Asta a fost tot
Acest tutorial este facut 100% de mine
Daca va deranjeaza reclama...puteti sterge pozele!
Nu am timp sa fac alte poze!
Luky.- Administrator
- Data de inscriere : 17/06/2010
Puncte : 5768
Localizare : Craiova
Subiecte similare
» [Tutorial] DEX-ul incepatorului!
» [Tutorial]-Refresh
» Tutorial instalare top five
» Tutorial GunGame
» [Tutorial]-Cum schimbi culorile de la CMD
» [Tutorial]-Refresh